20 de març 2015

CROS DE SANT JORDI 2015 / CURSES DE L'ALZINETA 2015 (NOVA PROPOSTA)


Hola amics i col·laboradors del Cros:

Els membres del Club Triatló Eix de Navàs, organitzadors,  de les 7 edicions del Cros de Sant Jordi amb col·laboració amb l’Ajuntament de Navàs (del 2008 al 2014) us volem informar de les moltes novetats que prepararem pel què fa a l’edició d’aquest any 2015.


1- NOVA DATA.

Enguany la cursa es realitzarà el Dissabte 11 de juliol de 2015 amb sortida a les 19:00h(Infantils) i 20:00h(adults) davant les instal·lacions del Complex Esportiu l’Eix i de les piscines d’estiu de l'Alzineta.

2- RECORREGUT I DISTÀNCIES.

S’amplien les opcions per adults i es podrà escollir entre 3 distàncies:

-          Cursa de 5km (1 volta)
-          Cursa de 10km (2 voltes)
-          Cursa de 15km (3 voltes)

(Totes elles amb el mateix preu d'inscripció de 10€)

El recorregut serà una volta de 5km que combinarà un tram urbà que recorrerà alguns dels carrers més emblemàtics del poble, juntament amb un tram de terra i corriols de l’entorn del municipi.

Les curses infantils de Petits (3 a 6 anys) i Mitjans (7 a 11 anys) es mantindran amb unes respectives distàncies de 500m i de 1.000m i amb sortida i arribada al Complex Esportiu l’Eix. Preu inscrip: 6€

Eliminem la cursa de nens grans per incloure'ls dins la cursa d'adults de 5km però amb preu infantil 6€ (12 a 15 anys).

3- NOM.

Des de la organització desitgem que aquest nou format sigui una evolució de les edicions del Cros que hem anat organitzant durant 7 anys, és per això que compartirà el nom de Cros de Sant Jordi amb el de Curses d’estiu de l’Alzineta en referència a la nova època de l’any i en referència també al lloc on es centraran les sortides i les arribades (davant les piscines municipals de l’Alzineta).


4- NOVA PROPOSTA MÉS FESTIVA I MÉS FAMILIAR.

El nou format vol esdevenir una festa en família amb la següent proposta:

Inici de les CURSES INFANTILS de 500 i 1000m. a partir de les 19:00h.

Inici de les CURSES D’ADULTS DE 5K, 10K i 15KM a partir de les 20:00h.

Els 5k es podran fer CAMINANT.

Tots els corredors i corredores participants, un cop finalitzada la seva cursa, tindran dret a accedir gratuïtament a les piscines d’estiu. Els acompanyants podran accedir també si van acompanyats del corredor/a amb el corresponent dorsal.

Tots els corredors i corredores participants, gaudiran d’entrepà de butifarra i beguda per recuperar les forces.

Les piscines estaran obertes fins les 23h. amb els respectius socorristes i zona de bar.

Música ambient i entrega de premis “a la fresca”.

Esperem que la nova proposta us agradi i us plantegi un nou escenari engrescador i millorat. Des de la organització ens motiven els nous canvis que us proposem per a l’edició d’enguany, creiem que obrim les portes a més “runners” i “principiants del running” de tots els nivells.

La nova ubicació davant les instal·lacions de l’Eix i de les piscines facilitarà grans comoditats a participants i acompanyants: vestidors i lavabos, dutxes, recepció, accés i jornada ampliada a les piscines d’estiu, sopar a la fresca, música...

En breu us anirem donant més informació. Reserveu-vos la data, no us oblideu el banyador i animeu-vos a preparar qualsevol de les 3 distàncies que us proposem. Tots podeu ser “Finishers”.

Us hi esperem a tots/totes.



Moltes Gràcies.