19 d’abr. 2013

INFORMACIÓ ALS CORREDORS I CORREDORES

Gràcies per haver-vos inscrit al cros. Sou 215 al cros i 110 nens ( demà tindrem inscripcions només de nens i fins a arribar a un màxim de 170 nens ). 

Les inscripcions d'adults estan tancades.

Hi ha 3 curses infantils. Començarem a les 16.00h amb la de xics (500m) 1 volta. Continuarem amb la de mitjans (1.000m) 2 voltes i després els nens més grans (1.500m) 3 voltes. 

Un cop realitzades les 3 curses els nens tindran coca i xocolata i farem entrega de premis als 3 primers classificats i classificades de cada cursa.

Entre tots els nens participants i amb el nº de dorsal SORTEJAREM 10 lots amb petits obsequis.

A les 17:30h es donarà la sortida al cros de 10km. Heu de córrer amb el dorsal al pit i un xip al peu, ambdos seran entregats per la organització. Tots els xips s'hauran de retornar a la organització en el moment de recollir la bossa d'obsequis i la samarreta de record (post carrera).

Disposareu de 2 punts d'avituallament. Un just abans del k5 (Mujal) i un altre proper al k8. Tots dos amb ampolles d'aigua i no vasos. 

A l'arribada disposareu també de begudes i menjar sòlid.

Farem entrega de trofeus (19h aprox.) i després sorteig de productes dels col·laboradors. Aquest sorteig és força generós i val la pena no marxar i guardar bé el dorsal doncs inclou 1 pernil, vals de 50€ de descompte, malles, casc de bici, llibres, ulleres d'esport...etc...fins a 28 obsequis.

Caldrà ser-hi present.

Molt bon cros a tots. Demà ens veiem en la que serà la 6ª edició.